Homepage

O NAMA

Poduzetnički inkubator je realiziran sredstvima Ministarstva poduzetništva i obrta i Grada Ludbrega, a sastavni je dio LUCERA d.o.o.

PODUZETNIČKI INKUBATOR OTVARA SVOJA VRATA!

Poduzetnički inkubator je prostor u kojem su smještena novoosnovana mala poduzeća koja tek počinju poslovati ili su u fazi razvoja ili posluju do max. 3 godine, a potrebna im je pomoć u prostoru, infrastrukturi i stručna pomoć kroz savjetodavne, konzultantske te administrativne usluge i edukacije.
Proces inkubacije u Poduzetničkom inkubatoru traje max. 5 godina nakon čega poduzetnik izlazi iz inkubatora, a njegovo mjesto zauzima novi poduzetnik početnik.

Na ovaj način inkubirana poduzeća dobivaju potrebnu podršku da pokrenu svoju djelatnost bez velikih tehničkih i administrativnih troškova, djeluju u poslovnoj atmosferi okruženi drugim poduzećima u nastanku i Lucerom kao savjetodavnim tijelom te na taj način sudjeluju u gospodarskom razvoju područja i smanjenju nezaposlenosti u regiji.

Zakupnina za poslovne prostore usklađena je s tržišnom cijenom, a subvencionirane cijene najma ovise o vremenu provedenom u inkubatoru, tako da najamnina iznosi

Skip to content