Ludbreški poduzetnički inkubator osmislio hologram koji će prezentirati proizvode

tetrapak

Praćenje najnovijih i najnaprednijih tehnologija postalo je neminovnost ukoliko se želi ostvariti značajan napredak u poslovanju. Tako je i Lucera d.o.o. – poduzetnički inkubator nakon razvoja i implementacije nekoliko kompleksnih sustava osmislila potpuno novi proizvod zasnivan upravo na korištenju novih tehnologija.

Poduzetnički inkubator je realiziran sredstvima Ministarstva poduzetništva i obrta i Grada Ludbrega, a nalazi se u Hrastovskom.

Unutar četiri mjeseca osmišljen je, dizajniran, izrađen i na kraju i plasiran novi proizvod pod nazivom Holostar.

Radi se o interaktivnom hologramskom multimedijalnom sustavu čija je svrha prezentiranje proizvoda ili usluga na jedan neuobičajen način.(http://holostar.eu)

– Kao i svakom marketinškom alatu, tako je i Holostar sustavu glavni cilj privlačenje pažnje potencijalnih kupaca ili poslovnih klijenata. Svojim izgledom i funkcionalnošću Holostar to i jamči. Vrijednost cjelokupnog projekta prepoznala je i multinacionalna tvrtka Tetra Pak te je sustav prodan i na par dana instaliran na njihovoj internoj konvenciji u hotelu Le Méridien Lav u Splitu. Povratne informacije su više nego pozitivne i kao takve su nam omogućile da u Splitu odradimo nekoliko poslovnih sastanaka s ključnim ljudima ove velike tvrtke u smislu implementacije nekih novih, još naprednijih sustava. Time je udaren temelj jedne potencijalno uspješne i dugoročne suradnje. Konkretizaciju tih razgovora očekujem tijekom travnja što bi dovelo i do novih zapošljavanja. Za par dana krećemo dalje i započinjemo novi projekt i nabavku potrebne opreme kako bismo spremno odgovorili na zahtjeve koje će klijent postaviti pred nas – rekao je Robert Majhen, idejni tvorac i voditelj Holostar projekta.

U tijeku su također razgovori s još nekoliko potencijanih korisnika Holostar sustava kao i daljnje plasiranje sustava evidencije odvoza otpada, pa se očekuje zanimljivo poslovno razdoblje kako za vodstvo Lucera d.o.o., tako i za firme koje su korisnici usluga poduzetničkog inkubatora.

Skip to content